Boek ‘Diepe groeven’

Wat doe je als jouw popheld ‘fout’ blijkt te zijn? Waarom fascineren jonggestorven pophelden ons zo? En hoe kan een bepaald liedje in één keer een oude herinnering naar boven halen?

Over zulke vragen gaat het boek Diepe groeven. In tachtig korte artikelen komen de meest intrigerende raadselen over het fenomeen popmuziek aan bod. Onderzoekend, vol verwondering en soms met een knipoog.

Diepe groeven is bedoeld voor elke popliefhebber die een keer iets anders wil dan albumrecensies, concertverslagen en interviews. Een lekker leesbaar muziekboek met een originele insteek. Tevens zeer geschikt als kerstcadeau voor die popliefhebber. Hier vind je de inhoudsopgave en een boekfragment.

‘De auteur verstaat de kunst de lezer op lichtvoetige wijze, als ware hij een goede vriend, te vertellen over de charmes van de popmuziek’ – NBD Biblion

Diepe groeven verschijnt in twee edities: als gewoon papieren boek (156 blz.) en als e-book. Op Spotify vind je een bijbehorende playlist.

Bestellen?

Klik hier om het boek (€ 14,95) of het e-book (€ 7,99) te bestellen. Het e-book is geschikt voor pc, e-reader en smartphone (niet voor Kindle).